​Kontakt os 

​Opmåling & Rådgivning

Trænger du til nye døre og vinduer?

FOKUS Vinduer hjælper dig gerne! 

Vores Produkter

Hos Fokus Vinduer a/s tilbyder vi et bredt sortiment i vinduer og facadedøre til kunder, der gerne vil have en god kvalitet til priser, der er til at betale.

Du kan vælge imellem de klassiske træ-sorter, de vedligeholdelsesfrie plastløsninger og de mere moderne træ/alu-produkter. Uanset hvilket produkt du falder for, kan du være sikker på én ting; at du får et godt produkt, hvor kvaliteten er i orden. Defor tilbyder vi også gode garantiordninger.

Vi udvikler os hele tiden med hensyn til design og funktion, men vi respekterer stadig de gamle håndværksmæssige traditioner.


DEN LILLE DETALJE

Hvis du har lyst til at vide mere om de enkelte produkteres detaljer, da det ofte er den lille detalje, der er med til at gøre den store forske - både når vi snakker holdbarhed, sikkerhed og den daglige brug af vinduet eller døre - er du jo altid velkommen til at kontakte en af vores håndværkere og tage én af dem med på råd. De ved, hvad der er vigtigst, hvis det skal gøres ordentligt. Desuden sidder vi også klar i Randers til at modtage dit telefonopkald.